Οροφοκομία
Οι ειδικότητες εργαζομένων που δύνανται να επιλέγονται και να παρακολουθούν το πρόγραμμα είναι:
- Προϊστάμενος /η Υπνοδωματίων και κοινόχρηστων χώρων
- Προϊστάμενος /η Λινοθήκης και πλυντήριων
- Καμαριέρα
- Οροφοκόμος (Βαλές)
Διδασκόμενα μαθήματα |
Θεωρία |
Εργαστήριο |
Σύνολο ωρών διδασκαλίας |
Οροφοκομία |
130 |
30 |
160 |
Στοιχεία Ξενοδοχειακής Τεχνικής |
30 |
30 |
|
Περιβαλλοντική Διαχείριση |
20 |
20 |
|
Εργασιακές Σχέσεις |
30 |
30 |
|
Υγιεινή – Ασφάλεια Εργαζομένων |
20 |
20 |
|
Αγγλικά |
120 |
120 |
|
Σύνολο ωρών διδασκαλίας |
350 |
30 |
380 |