Οροφοκομία

Οι ειδικότητες εργαζομένων που δύνανται να επιλέγονται και να παρακολουθούν το πρόγραμμα είναι:

  • Προϊστάμενος /η Υπνοδωματίων και κοινόχρηστων χώρων
  • Προϊστάμενος /η Λινοθήκης και πλυντήριων
  • Καμαριέρα
  • Οροφοκόμος (Βαλές)

Διδασκόμενα μαθήματα

Θεωρία

Εργαστήριο

Σύνολο ωρών διδασκαλίας

Οροφοκομία

130

30

160

Στοιχεία Ξενοδοχειακής Τεχνικής

30

 

30

Περιβαλλοντική Διαχείριση

20

 

20

Εργασιακές Σχέσεις

30

 

30

Υγιεινή – Ασφάλεια  Εργαζομένων 

20

 

20

Αγλικά

120

 

120

Σύνολο ωρών διδασκαλίας

350

30

380

Facebook Twitter Google+ Pinterest