Η Φήμη μας

Η φήμη μας βασίζεται στην ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών, στις επιτυχίες των σπουδαστών μας, στη σύγχρονη γνώση των διδασκόντων και των αποφοίτων μας, στη δέσμευσή μας στην ποιοτική τουριστική εκπαίδευση και στους στενούς δεσμούς μας με τον τουριστικό τομέα. 

Το ΙΕΚ Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού αναγνωρίζεται συνεχώς από τους επαγγελματίες του Τουρισμού ως μια από τις καλύτερες σχολές τουρισμού στην Ελλάδα και εκτιμάται μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου για την ποιότητα των σπουδών και το επαγγελματισμό του. 

Οι σπουδές στην Σχολή μας θα σας προετοιμάσουν για μια διεθνή καριέρα υψηλού επιπέδου στον τομέα της φιλοξενίας, της τουριστικής βιομηχανίας και της γαστρονομίας.

Η εκπαίδευση συνδυάζει την πειθαρχία, την ανάπτυξη της ομαδικότητας και της πρακτικής μάθησης με μια σύγχρονη προσέγγιση των επαγγελματικών απαιτήσεων όλων των ειδικοτήτων. Ενθαρρύνουμε τους σπουδαστές να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε τάξη και εξωσχολική δραστηριότητα που παρακολουθούν. Με αυτόν τον τρόπο, μαθαίνουν να εργάζονται μέσα σε μια ομάδα, να αναλαμβάνουν ρόλους και να εφαρμόζουν γρήγορα και αποτελεσματικά αυτό που έχουν μάθει. 

Facebook Twitter Pinterest