«Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας 16 – 19/3/2021»

«Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας 16 – 19/3/2021»

«Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας 16 – 19/3/2021»

Παρουσιάσεις εταιρειών & συνεντεύξεις                   Career talks and Interviews

URL: https://www.iekthess.edu.gr

  https://www.mintour.gov.gr

Το ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για μια ακόμη χρονιά διοργανώνει την καθιερωμένη εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας», με την οποία το Εκπαιδευτικό μας Ίδρυμα επιδιώκει την άμεση διασύνδεση των καταρτιζομένων και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη χρονιά φέτος διαδικτυακά, από τις  16 έως και 19 Μαρτίου 2021 και ώρες: 9.00-14.00, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.

Στις Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν διαδικτυακά σε επαφή με τους εκπροσώπους των εταιριών που συμμετέχουν, να ενημερωθούν για τη δράση και το έργο τους, για τις νέες θέσεις πρακτικής άσκησης & εργασίας που προσφέρουν και να καταθέσουν το βιογραφικό τους σημείωμα. 

Πληροφορίες επικοινωνίας:

κ. Βασιλική Μανιού

κ. Γκέλυ Μπασούκα

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο:  2392075919

Υπεύθυνες επικοινωνίας: 

κ. Ξένη Γερνά, Αν. Διευθύντρια, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

κ. Βασιλική Ράπτη, καθηγήτρια Τουρισμού, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook Twitter Pinterest