Σεμινάριο «Η Τέχνη της Παραδοσιακής Κοζανίτικης Πίτας».

Σεμινάριο «Η Τέχνη της Παραδοσιακής Κοζανίτικης Πίτας».

Κοζανίτικες Πίτες στο Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας!

Με άλευρα και υλικά γέμισης, προέλευσης από τα Γρεβενά, που μας προσέφερε η εταιρεία « ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ Α.Ε. » πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2024 το σεμινάριο για τους πρωτοετής σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.   Την συνταγή και τα μυστικά για την παρασκευή χειροποίητης Κοζανίτικης πίτας και ανοίγματος φύλλου αποκάλυψε στους σπουδαστές μας η foodblogger Μαργαρίτα Λαφαζανίδου.

Ακολουθήσε παρουσίαση παρασκευής cinnamon rolls με γέμιση καρύδι.

Το σεμινάριο έκλεισε με την χορηγία άλευρου για πρακτική άσκηση στο σπίτι, σε κάθε σπουδάστρια/στη μας, απο την κα Κωνσταντίνα Πρέβεζα - συνιδιοκτήτη της αλευροβιομηχανίας «ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ Α.Ε.».

Ευχαριστούμε πολύ!

 alevra_8_3e.jpg

alevra_8_3f.jpg alevra_8_3c.jpg

alevra_8_3b.jpg

alevra_8_3g.jpg

alevra_8_3a.jpg alevra_8_3d.jpg

Facebook