Σεμινάριο «Η Τέχνη της Παραδοσιακής Κοζανίτικης Πίτας».
Κοζανίτικες Πίτες στο Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας!
Με άλευρα και υλικά γέμισης, προέλευσης από τα Γρεβενά, που μας προσέφερε η εταιρεία « ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ Α.Ε. » πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2024 το σεμινάριο για τους πρωτοετής σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης. Την συνταγή και τα μυστικά για την παρασκευή χειροποίητης Κοζανίτικης πίτας και ανοίγματος φύλλου αποκάλυψε στους σπουδαστές μας η foodblogger Μαργαρίτα Λαφαζανίδου.
Ακολουθήσε παρουσίαση παρασκευής cinnamon rolls με γέμιση καρύδι.
Το σεμινάριο έκλεισε με την χορηγία άλευρου για πρακτική άσκηση στο σπίτι, σε κάθε σπουδάστρια/στη μας, απο την κα Κωνσταντίνα Πρέβεζα - συνιδιοκτήτη της αλευροβιομηχανίας «ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ Α.Ε.».
Ευχαριστούμε πολύ!