Εκπαιδευτικό σεμινάριο «EURICE: Επιλέγουμε ευρωπαϊκό ρύζι για ένα βιώσιμο περιβάλλον»

Η «οικογένεια» του ΙΕΚ Θεσσαλονίκης – Υπουργείο Τουρισμού είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που σε συνεργασία με τις εταιρείες Chef Stories και NOVACERT πραγματοποιήσαμε ένα ακόμη σεμινάριο για την ενημέρωση της βιώσιμης πτυχής της καλλιέργειας του ευρωπαϊκού ρυζιού.

Θερμά συγχαρητήρια στους αξιότιμους καθηγητές μας Chefs κο Αναστασιάδη Σάκη, κα Κεϊσίδου Σταυρούλα, κο Μάστορα Αντώνη, κο Μουρτιάδη Βασίλη, καθώς και τους Pastry Chefs κο Αλεξιάδη Νίκο, κο Ζερβίδη Πασχάλη, κο Ποζουκίδη Νίκο καθώς και στους σπουδαστές και σπουδάστριες για τις όμορφες παρασκευές με βάση το ελληνικό λευκό μεσόσπερμο ρύζι γλασέ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την τεχνική υποστήριξη στον Σάκη Ζύφκο!

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.