Οι εργαζόμενοι που είναι επιλέξιμοι να παρακολουθήσουν τα μαθήματα είναι οι εξής:
- Εστίαρχος (Maitre)
- Υπομαίτρ (Sous Maitre)
- Αρχισερβιτόρος (Captain)
- Σερβιτόρος τραπεζαρίας – σαλονιού ή Ορόφων (θαλαμηπόλος)
- Σερβιτόρος – Σερβιτόρος Bar
- Βοηθός Σερβιτόρου
- Ταμίας – Ελεγκτής (Ταμπλίστας)
- Μπάρμαν και βοηθός Μπάρμαν
Διάρκεια προγράμματος: 380 ώρες
Αυτό το πρόγραμμα θα σας φέρει πιο κοντά στις βασικές τάσεις και αρχές που επηρεάζουν τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, εξοπλίζοντάς σας με τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις του τομέα. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν εστιατορική τεχνική, στοιχεία μπαρ, οινογνωσία, εξυπηρέτηση πελατών, βασικές αρχές επικοινωνίας, τεχνικές πωλήσεων, εργασιακές σχέσεις, υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων, αρχές συστήματος HACCP, αγγλική γλώσσα και ορολογία.