Επισιτισμός

Οι εργαζόμενοι που είναι επιλέξιμοι να παρακολουθήσουν τα μαθήματα είναι οι εξής:

  • Εστίαρχος (Maitre)
  • Υπομαίτρ  (Sous Maitre)
  • Αρχισερβιτόρος (Captain)
  • Σερβιτόρος τραπεζαρίας – σαλονιού ή Ορόφων (θαλαμηπόλος)
  • Σερβιτόρος – Σερβιτόρος Bar
  • Βοηθός Σερβιτόρου
  • Ταμίας – Ελεγκτής (Ταμπλίστας)
  • Μπάρμαν και βοηθός Μπάρμαν

 

Διάρκεια προγράμματος: 380 ώρες

Αυτό το πρόγραμμα θα σας φέρει πιο κοντά στις βασικές τάσεις και αρχές που επηρεάζουν τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, εξοπλίζοντάς σας με τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις του τομέα. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν εστιατορική τεχνική, στοιχεία μπαρ, οινογνωσία, εξυπηρέτηση πελατών, βασικές αρχές επικοινωνίας, τεχνικές πωλήσεων, εργασιακές σχέσεις, υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων, αρχές συστήματος HACCP, αγγλική γλώσσα και ορολογία.

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.