Μαγειρική τέχνη
Οι ειδικότητες εργαζομένων που δύνανται να επιλέγονται και να παρακολουθούν το πρόγραμμα είναι:
- Αρχιμάγειρας
- Μάγειρας Α’ και Β’
- Μάγειρας Γ’
- Μπουφετζής
- Μπουφετζής Α’
- Ψήστης
- Τηγανιέρης
- Τεχνίτης Πιτσαρίας
- Ντονερτζής
Διδασκόμενα μαθήματα |
Θεωρία |
Εργαστήριο |
Σύνολο ωρών διδασκαλίας |
Μαγειρική Τέχνη |
105 |
60 |
165 |
Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής Τέχνης |
30 |
30 |
|
Εργασιακές Σχέσεις |
30 |
30 |
|
Υγιεινή – Ασφάλεια Εργαζομένων -HACCP |
35 |
35 |
|
Γαλλικά |
120 |
120 |
|
Σύνολο ωρών διδασκαλίας |
320 |
60 |
380 |