Μαγειρική τέχνη

Οι ειδικότητες εργαζομένων που δύνανται να επιλέγονται και να παρακολουθούν το πρόγραμμα είναι:

  • Αρχιμάγειρας
  • Μάγειρας Α’ και Β’
  • Μάγειρας Γ’
  • Μπουφετζής
  • Μπουφετζής Α’ 
  • Ψήστης
  • Τηγανιέρης
  • Τεχνίτης Πιτσαρίας
  • Ντονερτζής

Διδασκόμενα μαθήματα

Θεωρία

Εργαστήριο

Σύνολο ωρών διδασκαλίας

Μαγειρική Τέχνη

105

60

165

Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

30

 

30

Εργασιακές Σχέσεις

30

 

30

Υγιεινή – Ασφάλεια  Εργαζομένων -HACCP

35

 

35

Γαλλικά

120

 

120

Σύνολο ωρών διδασκαλίας

320

60

380

Facebook Google+