Εστιατορική τέχνη
Οι ειδικότητες εργαζομένων που δύνανται να επιλέγονται και να παρακολουθούν το πρόγραμμα είναι:
- Εστίαρχος (Maitre)
- Υπομαίτρ (Sous Maitre)
- Αρχισερβιτόρος (Captain)
- Σερβιτόρος τραπεζαρίας – σαλονιού ή Ορόφων (θαλαμηπόλος)
- Σερβιτόρος – Σερβιτόρος Bar
- Βοηθός Σεερβιτόρου
- Ταμίας – Ελεγκτής (Ταμπλίστας)
- Μπάρμαν και βοηθός Μπάρμαν
Διδασκόμενα μαθήματα |
Θεωρία |
Εργαστήριο |
Σύνολο ωρών διδασκαλίας |
Εστιατορική Τεχνική – Στοιχεία Bar & Οινογνωσίας |
100 |
60 |
160 |
Εξυπηρέτηση πελατών – Επικοινωνία Πωλήσεις |
35 |
35 |
|
Εργασιακές Σχέσεις |
30 |
30 |
|
Υγιεινή – Ασφάλεια Εργαζομένων -HACCP |
35 |
35 |
|
Αγγλικά |
120 |
120 |
|
Σύνολο ωρών διδασκαλίας |
320 |
60 |
380 |