Εστιατορική τέχνη

Οι ειδικότητες εργαζομένων που δύνανται να επιλέγονται και να παρακολουθούν το πρόγραμμα είναι:

  • Εστίαρχος (Maitre)
  • Υπομαίτρ  (Sous Maitre)
  • Αρχισερβιτόρος (Captain)
  • Σερβιτόρος τραπεζαρίας – σαλονιού ή Ορόφων (θαλαμηπόλος)
  • Σερβιτόρος – Σερβιτόρος Bar
  • Βοηθός Σεερβιτόρου
  • Ταμίας – Ελεγκτής (Ταμπλίστας)
  • Μπάρμαν και βοηθός Μπάρμαν

Διδασκόμενα μαθήματα

Θεωρία

Εργαστήριο

Σύνολο ωρών διδασκαλίας

Εστιατορική Τεχνική – Στοιχεία Bar & Οινογνωσίας

100

60

160

Εξυπηρέτηση πελατών – Επικοινωνία Πωλήσεις

35

 

35

Εργασιακές Σχέσεις

30

 

30

Υγιεινή – Ασφάλεια  Εργαζομένων -HACCP

35

 

35

Αγγλικά

120

 

120

Σύνολο ωρών διδασκαλίας

320

60

380

Facebook Google+