Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν ο Ο.Τ.Θ. και το Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας του Υπουργείου Τουρισμού.

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν ο Ο.Τ.Θ. και το Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας του Υπουργείου Τουρισμού.

 

Σύμφωνο συνεργασίας υπέργαψαν ο Ο.Τ.Θ. και το Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας.

ΣΥΜΦΩΝΟ_ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ_ΟΤΘ.png

«Kύριος σκοπός του συμφώνου συνεργασίας είναι η ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών».

Σύμφωνο συνεργασίας με σκοπό τη δημιουργία κοινών εκδηλώσεων που θα συμβάλουν στην τουριστική πρόοδο όλων των δήμων του Νομού Θεσσαλονίκης υπέγραψαν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (Ο.Τ.Θ.) και το Ι.Ε.Κ.Τουρισμού Μακεδονίας του Υπουργείου Τουρισμού.

Το σύμφωνο υπέγραψαν η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας κ. Ξένη Γερνά. Με την υπογραφή της συνεργασίας, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης διευρύνει την παρουσία του σε ένα ευρύ δίκτυο τουριστικού ενδιαφέροντος, ερχόμενος πιο κοντά στην ακαδημαϊκή, ερευνητική και επιστημονική κοινότητα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής  Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε: «Η τουριστική εκπαίδευση και κατάρτιση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής του τουρισμού. Το Υπουργείο Τουρισμού έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο πλαίσιο εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα του τουρισμού που βελτιώνει συνεχώς την ανταγωνιστικότητα του τόπου μας. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης μπορεί να προσφέρει τεχνογνωσία στου σπουδαστές των Ι.Ε.Κ. ιδίως σε ότι αφορά την προβολή του προορισμού. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την συνεργασία μας με το Ι.Ε.Κ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που θα αποτελέσει πυρήνα για την ενίσχυση του τουρισμού και τη δημιουργία νέων οριζόντων για τη εκπαίδευση στον τομέα του Τουρισμού».

Από την πλευρά της η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας, κ. Ξένη Γερνά, δήλωσε: « Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για το Ι.Ε.Κ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Υπουργείου Τουρισμού η υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας μας με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Κύριος σκοπός του συμφώνου συνεργασίας είναι η δημιουργία και ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην Τουριστική Ανάπτυξη του Νομού Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής. Εύχομαι ολόψυχα, ως Ι.Ε.Κ. Τουρισμού να συνδράμουμε στην ανάδειξη και εξέλιξη των χαρακτηριστικών του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. Ευχαριστούμε τον Ο.Τ.Θ. και την Πρόεδρο κ. Βούλα Πατουλίδου για την εμπιστοσύνη στην τουριστική εκπαίδευση και την νέα σπουδάζουσα γενιά τους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου».

Facebook