Σεμινάριο «Χειροποίητο Φύλλο Πίτας» από την αλευροβιομηχανία "ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ Α.Ε."

Σεμινάριο «Χειροποίητο Φύλλο Πίτας» από την αλευροβιομηχανία "ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ Α.Ε."

Στις 14 Μαΐου οι σπουδαστές και σπουδάστριες Α΄ και Β΄ έτους των ειδικοτήτων
«Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)» και «Τεχνικός Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής» είχαν τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσουν το σεμινάριο «Χειροποίητο Φύλλο Πίτας» που παρουσίασαν στη Σχολή μας αφιλοκερδώς εκπρόσωποι της αλευροβιομηχανίας «ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ Α.Ε.» .
 
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον ανοιχτό χώρο παρουσιάσεων της Πειραματικής – Σ.Α.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας και οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του χειροποίητου φύλλου της παραδοσιακής ελληνικής πίτας, τα μυστικά παρασκευής του και τα είδη γέμισης από τον καιρό των γιαγιάδων μας έως και σήμερα.
 
Οι σπουδαστές μας με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την διαδικασία, συμμετείχαν και γεύτηκαν τις παρασκευές που δημιούργησαν με μεράκι η κα Κωνσταντίνα Πρέβεζα, συνιδιοκτήτης της αλευροβιομηχανίας «ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ Α.Ε.» και ο συνεργάτης της chef Γιώργος Κούτλας, με εξειδίκευση στο χειροποίητο φύλλο.
 
Η Διευθύντρια της Σχολής κα Γερνά, οι Εκπαιδευτές Ζαχαροπλαστικής /Μαγειρικής Τέχνης και οι σπουδαστές/στριες ευχαριστούν θερμά την αλευροβιομηχανία «ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ Α.Ε.» για την συνεργασία και την συγχαίρουν για την τιμητική διάκριση και το βραβείο που κατέκτησε στο συνέδριο - θεσμό για τον εξαγωγικό τομέα  Greek Export Forum & Awards 2025!
Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη και αφοσίωση!

Facebook