
Διήμερη Δράση Ζωής και Αλληλεγγύης
Ημέρα Αιμοδοσίας και Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς Δείγματος Μυελού των Οστών πραγματοποίησε την Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Μαΐου η Πειραματική Σ.Α.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος» και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», αντίστοιχα.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Σχολής μας «Μέγας Αλέξανδρος» και είχε ως στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του εκπαιδευτικού μας ιδρύματος αλλά και την κήρυξη έναρξης συνεργασίας με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» έναν από τους πιο ενεργούς και σημαντικούς φορείς στον χώρο της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών στη χώρα μας για παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από σοβαρές αιματολογικές ασθένειες.
Η συμμετοχή του σπουδαστικού, εκπαιδευτικού και διοικητικού κοινού της Σχολής μας ήταν υψηλή, αγκάλιασαν με θέρμη την εκδήλωση συγκεντρώνοντας 65 φιάλες αίματος και 56 εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών διευρύνοντας έτσι την εθνική δεξαμενή εθελοντών και υποστηρικτών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».
Η Διευθύντρια της Σχολής κα Γερνά, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης και καλεί όλους και όλες να ενημερωθούν και να στηρίζουν κάθε δράση αγάπης, αλληλεγγύης και ευθύνης προς τον συνάνθρωπο.
Ραντεβού στην επόμενη Δράση Ζωής & Αλληλεγγύης!