Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία τουριστικών υπηρεσιών, Herodotus Travel.

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην εταιρεία τουριστικών υπηρεσιών, Herodotus Travel.

  Την Παρασκευή 19 Απριλίου οι σπουδαστές της Πειραματικής ειδικότητας «Στέλεχος Ταξιδιωτικών & Τουριστικών Επιχειρήσεων» Β’ έτους, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στα γραφεία της  εταιρείας Herodotus Travel, την πρώτη ελληνική εταιρεία τουριστικών υπηρεσιών, που καθιέρωσε σε πανελλαδικό επίπεδο τα προγράμματα διακοπών « Fly & Drive ».

Τους σπουδαστές και τις σπουδάστριές μας υποδέχθηκαν θερμά, στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας επι της οδού Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ο κος Νίκος Κασδερίδης συνιδιοκτήτης της εταιρείας καθώς και ο κος Γιάννης Χατζόπουλος υπεύθυνος του γραφείου.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες του Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας, οι οποίοι εκπαιδεύονται σε όλο το εργασιακό φάσμα των Τουριστικών επιχειρήσεων και των ευρύτερων εταιρειών παροχής Ταξιδιωτικών Υπηρεσιών, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα στάδια οργάνωσης ενός τουριστικού πακέτου, τη διαδικασία προώθησης και πώλησης, τις συνέργειες μεταξύ των B2B συνεργατών, και τις ανάγκες της σύγχρονης εξυπηρέτησης πελατών ενός ταξιδιωτικού οργανισμού.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία και τα στελέχη της Herodotus Travel για την πολύτιμη εκπαιδευτική ενημέρωση που παρείχε στους σπουδαστές/στριες του Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας. 

hlektra51cb87a1-bef3-4a04-9e99-085b0f15b1f5.jpghlektraa8748764-e36b-4b27-9b59-3126c799b578.jpg

Facebook