Εκπαιδευτικό σεμινάριο περί αβγού.

Εκπαιδευτικό σεμινάριο περί αβγού.

 Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την Βιομηχανία Αβγά Βλαχάκη, την Παρασκευή 12 Μάιου 2024 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στο Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας ένα εξαιρετικά επιτυχημένο σεμινάριο, με σκοπό την εκπαίδευση των σπουδαστών και σπουδαστριών των ειδικοτήτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης Α΄ & Β’ έτους.

Εισηγητής ήταν ο κ. Πετρόπουλος Πέτρος, Γεωπόνος – Διατροφολόγος M.Sc., ο οποίος με την πολύ εμπεριστατωμένη παρουσίασή του κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, προσφέροντάς τους ένα ολοκληρωμένο και κατατοπιστικό σεμινάριο περί αβγού.

Το σεμινάριο κάλυψε μια πληθώρα θεμάτων, σχετικά με την πτηνοτροφία, τη γραμμή παραγωγής αβγού, τη συσκευασία, την υγιεινή, τους παράγοντες κινδύνου και τα συστήματα ποιότητας HACCP, ISO 22000:2018 και IFS. Η διάρκεια του σεμιναρίου ήταν δύο ώρες, κατά τις οποίες ο κ. Πετρόπουλος έδωσε έμφαση στην πρακτική εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την εφαρμογή τους στην πρακτική άσκηση που ξεκινά στις αρχές Ιουνίου.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στον κ. Πετρόπουλο και να συζητήσουν μαζί του αλλά και μεταξύ τους έχοντας έτσι την δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο αβγό.

Ήταν ένα εξαιρετικά πετυχημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο,

ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία την Βιομηχανία «Αβγά Βλαχάκη» και τον εισηγητή κ. Πετρόπουλο Πέτρο, Γεωπόνος – Διατροφολόγος M.Sc.!

 

 

 

 

 

e1344c01-db89-4d8f-8324-594fb5bf9296.jpgaygo3.pngaugo6.pngaugo7.pngavgaP1200113.jpgaugo9.pngd5cbc250-4c23-44cc-bfe7-0164862e1b91.jpgavgaP1200114.jpg

Facebook