ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ « Νέα Ελληνική Κουζίνα».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ « Νέα Ελληνική Κουζίνα».

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου μας, Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας, φιλοξενήσαμε ένα πολύ δημιουργικό σεμινάριο με θέμα «Νέα Ελληνική Κουζίνα».

Καλεσμένοι εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι πολύ αγαπητοί Δημήτρης Παμπόρης - Executive Chef του Ekies all Senses Resort, Ιωάννης Πατέκας - Executive Chef και Αρχοντία Πασχαλίδου, Cheffe Patissiere του Ekies all Senses Resort.

Τα πιάτα που παρουσιάσθηκαν στους/στις σπουδαστές/ στριές μας, ειδικοτήτων Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης Α΄ και Β΄ έτος, ήταν:

 

Χοιρινό φιλέτο πρασοσέλινο

με πουρέ σελινόριζα / ψητά πράσα / καπνιστό χέλι / αφράτο αυγολέμονο0-02-05-a5494eb025d5368df6848ec42e9206fa10e8c53f2605766e165fe05f73064745_ac44e07ee8d7333b.jpg

 

Κουνουπίδι σαγανάκι με Carry Madras

Κρέμα κουνουπίδι με γραβιέρα / chutney κάπαρη – σταφίδα / σάλτσα κουνουπίδι0-02-05-3844d79815f19e8aaa017043a3c21e01764e32a2ed77cf12fa057a483f1ba31f_96df9758d2382eb6.jpg

 

Τάρτα λεμονιού 0-02-05-f9afd0156c41782f97b4f43f0f34f1071ca4bf167d3e981f4eeb465d4549e8c8_7a54674f8783b192.jpg

 

 

Ήταν μια πολύ όμορφη ημέρα για την « οικογένεια » του Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας !

Ευχαριστούμε Θερμά τους εκλεκτούς Executive Chefs Δημήτρη Παμπόρη, Ιωάννη Πατέκα και Cheffe Patissiere Αρχοντία Πασχαλίδου. 

0-02-05-0bf6b4e20289fdf8c9f376a80096b2c92755bd55609c2a06fdd8f3a4c15ae14b_1122dcf6441dfcbe.jpg

 

 

Facebook