Σεμινάριο Ελληνικής Κουζίνας.
Η βραβευμένη chef κα Γιώτα Κουφαδάκη στο Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας.
Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στην αίθουσα επίδειξης Μαγειρικής Τέχνης, του ΙΕΚ Τουρισμού Μακεδονίας την chef Γιώτα Κουφαδάκη, μια από τις σημαντικότερες γυναικείες μορφές της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας που για χρόνια υπηρετεί πιστά την μακεδονίτικη κουζίνα.
Πιάτα όπως οι περίφημοι Πρασοκεφτέδες με γιαούρτι, πράσινο μήλο και σελινόριζα, Ντολμαδάκια με γιαούρτι, Λαχανοντολμάδες με σάλτσα λεμονιού, Χοιρινό πρασοσέλινο, Γιουβέτσι με χταπόδι και για επιδόρπιο Παραδοσιακός σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι οι γαστρονομικές δημιουργίες που παρακολούθησαν και διδάχθηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρική Τέχνης του Α’ έτος και Β΄ έτος του Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας.
Ευχαριστούμε Πολύ την κα Κουφαδάκη !!!
Πρασοκεφτέδες με γιαούρτι, πράσινο μήλο και σελινόριζα
Ντολμαδάκια με γιαούρτι
Λαχανοντολμάδες με σάλτσα λεμονιού
Χοιρινό πρασοσέλινο
Γιουβέτσι με χταπόδι
Παραδοσιακός σιμιγδαλένιος χαλβάς