Σεμινάριο Ελληνικής Κουζίνας.

Σεμινάριο Ελληνικής Κουζίνας.

Η βραβευμένη chef κα Γιώτα Κουφαδάκη στο Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας.

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στην αίθουσα επίδειξης Μαγειρικής Τέχνης, του ΙΕΚ Τουρισμού Μακεδονίας την chef Γιώτα Κουφαδάκη, μια από τις σημαντικότερες γυναικείες μορφές της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας που για χρόνια υπηρετεί πιστά την μακεδονίτικη κουζίνα.

Πιάτα όπως οι περίφημοι Πρασοκεφτέδες με γιαούρτι, πράσινο μήλο και σελινόριζα, Ντολμαδάκια με γιαούρτι, Λαχανοντολμάδες με σάλτσα λεμονιού, Χοιρινό πρασοσέλινο, Γιουβέτσι με χταπόδι και για επιδόρπιο Παραδοσιακός σιμιγδαλένιος χαλβάς  είναι οι γαστρονομικές δημιουργίες που παρακολούθησαν και διδάχθηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Μαγειρική Τέχνης του Α’ έτος και Β΄ έτος του Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας.

Ευχαριστούμε Πολύ την κα Κουφαδάκη !!!

 

Πρασοκεφτέδες με γιαούρτι, πράσινο μήλο και σελινόριζα

 κ7.jpg

 

Ντολμαδάκια με γιαούρτι

55.jpg

 

Λαχανοντολμάδες με σάλτσα λεμονιού

 κ6.jpg

 

Χοιρινό πρασοσέλινο

 κ8.jpg

 

Γιουβέτσι με χταπόδι

 κ9.jpg

 

Παραδοσιακός σιμιγδαλένιος χαλβάς

 κ11.jpg

 

 

 κ1.jpgκ3.jpg

 

 

 

Facebook