Σεμινάριο: "Εισαγωγή στην Ισπανική Κουζίνα της Θάλασσας"
Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας, σεμινάριο από τον Executive Sous Chef Ikos Andalousia Γιάννη Μουλαδάκη και τον Chef Θόδωρο Δρασκίδη με θέμα:
"Εισαγωγή στην Ισπανική Κουζίνα της Θάλασσας" .
Το σεμινάριο παρακολούθησαν πρωτοετείς & δευτεροετείς σπουδαστές/στριες ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης.
Ο κ. Μουλαδάκης είναι απόφοιτος της Σχολής μας με εξαιρετική διεθνή καριέρα στον χώρο της γαστρονομίας. Οι δύο εισηγητές προκάλεσαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων με τις τεχνικές που παρουσίασαν και τους ενέπνευσαν με το δημιουργικό τους πάθος.
Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές κ. Μουλαδάκη & κ. Δρασκίδη, για το αξιόλογο masterclass που σηματοδοτεί την έναρξη των δράσεων του Νέου έτους.
GAZPACHO TOMATO SOUP
with boiled egg and smoked eel
(Κρύα ντοματόσουπα με αυγό και καπνιστό χέλι) - Nut Free
PULPO A LA GALLEGA
octopus with potatoes and salicornia
(Χταπόδι της Γαλικίας με πατάτες) - Gluten Free / Lactose Free / Nut Free
ARROZ CALDOSO NEGRA
with cuttlefish, artichokes, lemon and alioli
(Μαύρο ρύζι σούπα με σουπιά, αγκινάρες, λεμόνι και αγιολί)
MONKFISH PIL PIL
with celeriac puree, chorizo and green mojo sauce
(Πεσκανδρίτσα Πιλ Πιλ με πουρέ σελινόριζας, σαλάμι τσορίθο και πιπεριά)