Εκπαιδευτικό σεμινάριο «EURICE: Επιλέγουμε ευρωπαϊκό ρύζι για ένα βιώσιμο περιβάλλον»

Εκπαιδευτικό σεμινάριο «EURICE: Επιλέγουμε ευρωπαϊκό ρύζι για ένα βιώσιμο περιβάλλον»

Η «οικογένεια» του ΙΕΚ Θεσσαλονίκης - Υπουργείο Τουρισμού είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που σε συνεργασία με τις εταιρείες Chef Stories και NOVACERT πραγματοποιήσαμε ένα ακόμη σεμινάριο για την ενημέρωση της βιώσιμης πτυχής της καλλιέργειας του ευρωπαϊκού ρυζιού.

Θερμά συγχαρητήρια στους αξιότιμους καθηγητές μας Chefs κο Αναστασιάδη Σάκη, κα Κεϊσίδου Σταυρούλα, κο Μάστορα Αντώνη, κο Μουρτιάδη Βασίλη, καθώς και τους Pastry Chefs κο Αλεξιάδη Νίκο, κο Ζερβίδη Πασχάλη, κο Ποζουκίδη Νίκο καθώς και στους σπουδαστές και σπουδάστριες για τις όμορφες παρασκευές με βάση το ελληνικό λευκό μεσόσπερμο ρύζι γλασέ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την τεχνική υποστήριξη στον Σάκη Ζύφκο!

 

 OSR0332

 OSR0756

 OSR0366

 OSR1116

 OSR0857

 OSR1298

 OSR1376

 OSR1456

 

 

 

 

 

Facebook