Εκδήλωση «live cooking» στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Εκδήλωση «live cooking» στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Καριέρας 2022» είχαμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε εκπροσώπους του ξενοδοχειακού Ομίλου Voulgaris Hospitality Group οι οποίοι παρουσίασαν, σε μια live cooking εκδήλωση, παραδοσιακές Κερκυραϊκές συνταγές σε fine dining εκδοχή.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες ειδικοτήτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης ενθουσιάστηκαν τόσο με τις τεχνικές, όσο και με τον εμψυχωτικό λόγο των κ.κ. Βουλισμά Σπύρου Executive Chef και κ. Αυλωνίτη Κων/νου Head Chef – Aeolos Beach Resort του Ομίλου Voulgaris Hospitality Group.

 Η Διεύθυνση, το Διδακτικό προσωπικό και οι καταρτιζόμενοι ευχαριστούμε θερμά για την αξιόλογη εκδήλωση.

 

Facebook